Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

26 квітня 2024 р. до Дніпровського державного медичного університету завітали гості з Могилівської, Новопокровської, Верхньодніпровської, Солонянської та Троїцької територіальних громад нашої області. Екскурсія для учнів 8-11 класів була організована за сприяння Дніпропетровської ОР та Дніпропетровського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ.

Гостей привітала ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Т. О. Перцева. Тетяна Олексіївна запросила випускників вступати до ДДМУ, розповіла про переваги навчання у нашому виші, про матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, можливості навчання коштом держбюджету, цікаве студентське життя.

Секретар приймальної комісії ДДМУ Н. Г. Клопоцька розповіла про вступну кампанію 2024 року та відповіла на питання, які зацікавили майбутніх вступників.

Завідувач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології ДДМУ, професор О. Б. Неханевич представив школярам освітній напрям «терапія та реабілітація», розповів про важливість роботи фізичних терапевтів та реабілітологів, особливо у воєнні та повоєнні часи. Діти відвідали зал реабілітації, спортивний комплекс та басейн нашого університету.

Завідувачка кафедри психіатрії, наркології і медичної психології, професор В. В. Огоренко представила нову перспективну медичну спеціальність «медична психологія», розповіла про навчання та можливості працевлаштування після його закінчення. 

Цікавими та насиченими були екскурсії на кафедру анатомії (завідувачка – професор О. А. Нефьодова), кафедру медичної біології, фармакогнозії, ботаніки та гістології (завідувач – професор В. Ф. Шаторна), та кафедру фармакології (завідувач - доцент Антон Лєвих). Про атмосферу, доброзичливу до студентів, що панує в нашому університеті, розповіли школярам представники студентської спільноти. Також діти із задоволенням відвідали музей історії ДДМУ ім. І. І. Крижанівської та анатомічний музей.

Зустріч із викладачами та студентами Дніпровського державного медичного університету викликала в наших юних гостей багато позитивних емоцій. Можливо, хтось із них вже вирішив для себе, що буде навчатися саме тут.

Віримо в нашу молодь і запрошуємо до вступу майбутніх представників української медицини!